Wednesday, November 23, 2016

ΓΑΛΑΤΣΙ. Στα χέρια της Αστυνομίας 38χρονος «δράκος» που ασελγούσε σε γυναίκες και ανήλικα κορίτσια


Για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε βάρος γυναικών και ανήλικων κοριτσιών, κατ’ εξακολούθηση, κατηγορείται 38χρονος, που συνελήφθη στο Γαλάτσι από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας.
Συγκεκριμένα, μετά την καταγραφή περιστατικών, σύμφωνα με τα οποία άγνωστος άνδρας κινούμενος, είτε με μοτοσυκλέτα είτε πεζός, στις περιοχές της Νέας Φιλαδέλφειας, του Αμαρουσίου και της Κυψέλης, εντόπιζε γυναίκες, τις πλησίαζε και με βίαιο τρόπο προέβαινε σε άσεμνες χειρονομίες, το Τμήμα Ασφαλείας Ν. Φιλαδέλφειας συγκρότησε ειδική ομάδα για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του.
Από την έρευνα που διενεργήθηκε επιτεύχθηκε η ταυτοποίηση των στοιχείων του και η εξακρίβωση της δράσης του. Όπως διαπιστώθηκε, ο 38χρονος είναι ο δράστης τεσσάρων περιστατικών ασέλγειας σε βάρος δύο ενηλίκων γυναικών και δύο ανήλικων κοριτσιών, που σημειώθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα στις συγκεκριμένες περιοχές.
Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία, η οποία υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή ο οποίος εξέδωσε ένταλμα, με το οποίο συνελήφθη.
Σημειώνεται ότι ο 38χρονος έχει συλληφθεί και άλλες φορές για παρόμοια αδικήματα και έχει εκτίσει ποινή κάθειρξης, ενώ του είχαν επιβληθεί περιοριστικοί όροι.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα και στη συνέχεια στον ανακριτή, όπου μετά την απολογία του, παραγγέλθηκε η προσωρινή του κράτηση.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget