Saturday, April 1, 2017

ΔΕΉ. Απάτη. Από 12 ευρώ η μετοχή την έφτασαν στα 2 € . Τόσκασε ο Σταθάκη ς


Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση του Γιώργου Σταθάκη από το Περιφερειακό Συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας.
Ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Γιώργος Δακής κατηγόρησε τον κ. Σταθάκη πως υπέγραψε το Φ.Ε.Κ. για την πώληση του 17% των μετοχών της Δ.Ε.Η.,  και δεν δίστασε να χαρακτηρίσει ως «σαρδόνιο» το χαμόγελο του Υπουργού προκαλώντας μικροένταση στη συνεδρίαση.
«Έχετε συμφωνήσει να ξεπουληθεί ένα κομμάτι της ΔΕΗ. Σας λέω ότι εμείς έχουμε διαφορετική άποψη…. Στο ΦΕΚ 25/5/16 έχετε βάλει την υπογραφή σας κ. Υπουργέ, όπου λέτε ότι η πώληση του 17% της ΔΕΗ να γίνει ενδεχομένως το 2016. Το ΦΕΚ έχει δική σας υπογραφή…. Ήρθατε εδώ να μας πείτε ότι θα ξεπουλήσετε τον τόπο μας. Κύριε Υπουργέ, ελπίζω το σαρδόνιο χαμόγελό σας να μην σημαίνει ότι μας λέτε κακά μαντάτα με γλυκό τρόπο… Μας μιλάτε για την καταστροφή με χαμόγελο», είπε μεταξύ άλλων.


Δείτε το σχετικό βίντεο:

Λίγη ώρα μετά ο Γιώργος Σταθάκης επέστρεψε για να ακούσει και τις ομιλίες των υπολοίπων.
Νωρίτερα, ο Υπουργός Ενέργειας & Περιβάλλοντος Γ. Σταθάκης επισκέφτηκε το κτίριο της Περιφέρειας Δ. Μακεδονίας εν μέσω συνθημάτων κι αποδοκιμασιών, για τις εξελίξεις με την ΔΕΗ.
3 copy
Εργαζόμενοι της ΔΕΗ, υπό την παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, αποδοκίμασαν τον υπουργό, κι όταν η κατάσταση πήγε να ξεφύγει παρενέβη, ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, Γιώργος Αδαμίδης όπως και οι άνδρες της φρουράς του Υπουργού.
Τελικά τα πνεύματα ηρέμησαν και ο υπουργός πέρασε χωρίς παρατράγουδα, αλλά με μία μαντινάδα

Λίγο πριν μπει στο εσωτερικό του κτηρίου, ο Γ.Γ. του Σωματείου Σπάρτακος, Σάκης Μάστορας, διάβασε μια μαντινάδα στον Υπουργό, λέγοντάς του ότι "ο Ψηλορείτης μια φορά εγέναγε αντάρτες μα όπως φαίνεται εδά γεννάει λιποτάκτες".
Τhecaller.gr kai CNN. Gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget