Tuesday, April 11, 2017

Οικογενειακές Μπίζνες.O γιος του Τραμπ υποστηρίζει πως η Ιβάνκα τον έπεισε να επιτεθεί στη Συρία


Μιλώντας στη βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph ο Έρικ Τραμπ είπε ότι «δεν υπάρχει κάποιος πιο σκληρός» απ’ τον Ντόναλντ Τραμπ για να αντιμετωπίσει τον Βλαντιμίρ Πούτιν «εάν μας προκαλέσει».
Παράλληλα επιβεβαίωσε ότι η αδελφή του Ιβάνκα επέδρασε σημαντικά στην απόφαση του πατέρα της καθώς ήταν «συντετριμμένη και εξοργισμένη» με την επίθεση με χημικά που φέρονται να εξαπέλυσαν τα μαχητικά του Άσαντ.
Ο 33χρονος, που έχει αναλάβει τη διαχείριση της αυτοκρατορίας ακινήτων του πατέρα του μαζί με τον αδελφό του Ντόναλντ τζούνιορ, προειδοποίησε τον Ρώσο πρόεδρο ότι ο πατέρας του είναι «προσηλωμένος» στη δημιουργία της μεγαλύτερης στρατιωτικής δύναμης του πλανήτη καθώς ασπάζεται τη φιλοσοφία του Ρόναλντ Ρέηγκαν περί «επίτευξης ειρήνης μέσω της ισχύος.»
Ο Ντόναλντ Τραμπ είχε δεσμευτεί προεκλογικά να βελτιώσει τις σχέσεις με το Κρεμλίνο, αλλά η κυβέρνησή του κλυδωνίζεται από κατηγορίες για στενές επαφές με Ρώσους αξιωματούχους.
Ο Έρικ Τραμπ λέει ότι ο πατέρας του απλώς υποστήριζε την ιδέα να προσπαθήσουν οι ΗΠΑ να έχουν «φιλικές σχέσεις με άλλες υπερδυνάμεις» αν αυτό είναι εφικτό και χαρακτήρισε «γελοίες» τις κατηγορίες περί διασυνδέσεων με τη Μόσχα.
«Αν έκανε κάτι η Συρία [σ.σ. ο βομβαρδισμός της αεροπορικής βάσης] ήταν ότι επιβεβαίωσε το γεγονός ότι δεν υπάρχουν διασυνδέσεις με τη Ρωσία», είπε.
Ερωτηθείς για τις απειλές του Πούτιν περί στρατιωτικής κλιμάκωσης για τη Συρία είπε: «[ο πατέρας μου] δεν είναι τύπος που μπορείς να τον εκφοβίσεις. Είναι σκληρός και δεν τρομάζει...»
Ο Έρικ είπε ότι ο πατέρας του «επηρεάστηκε βαθιά» απ’ τις τηλεοπτικές εικόνες μετά την επίθεση με τα χημικά, όπου «ψέκαζαν τα παιδιά με μάνικες για να μην καεί η επιδερμίδα τους».
«Ήταν φρικτό. Αυτοί οι άνθρωποι είναι άγριοι και χαίρομαι που [ο πατέρας μου] αντέδρασε όπως αντέδρασε.... Ένας ηγέτης ρίχνει χημικά στο λαό του, σε γυναίκες και παιδιά. Η Αμερική είναι παγκόσμιος ηγέτης και υπερδυναμη του πλανήτη, κάποια στιγμή πρέπει να βγει μπροστά και να δράσει και το έπραξε με πολλή υποστήριξη απ’ τους συμμάχους μας και νομίζω ότι ήταν υπέροχο.»
Ο 33χρονος απέρριψε τις αιτιάσεις ότι ο πατέρας του έδρασε παρορμητικά αφού είδε τις εικόνες στην τηλεόραση υποστηρίζοντας ότι ο αμερικανός πρόεδρος είναι «σκεπτόμενος, πρακτικός άνθρωπος, όχι παρορμητικός.» Και πρόσθεσε: «Είμαι περήφανος που ανέλαβε δράση. Πιστέψτε με, σκέφτεται καλά πριν ενεργήσει.»

1 comment:

  1. Αυτή δεν έχει παντρευτεί Εβραίος;

    ReplyDelete

wibiya widget