Saturday, April 1, 2017

XANIA. Κι άλλο αίμα νέων! Τρεις νεκροί στην άσφαλτο μέσα σε λίγες ώρες (pics)

ΕΦΗΒΟΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ - ΠΩΣ ΣΗΜΕΙΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΔΥΟ ΤΡΟΧΑΙΑ

Για μια ακόμα φορά η Κρήτη θρηνεί ανθρώπινες ζωές που χάθηκαν στην άσφαλτο - Σε δύο τροχαία έχασαν τη ζωή τους τρεις άνθρωποι
Ήταν λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής (31/03) στην περιοχή των Μουρνιών στα Χανιά, όταν δύο έφηβοι, ηλικίας 17 και 19 ετών έχασαν τη ζωή τους, σε ένα τραγικό τροχαίο.
Συγκεκριμένα, στον παράλληλο της Εθνικής Οδού Χανίων - Ρεθύμνου, στο ρεύμα προς Ρέθυμνο, τα μηχανάκια στα οποία επέβαιναν οι δύο νεαροί συγκρούστηκαν, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.
Τα παιδιά σύμφωνα με πληροφορίες του flashnews.gr, κινούνταν σε αντίθετες κατευθύνσεις και η σύγκρουση ήταν σφοδρότατη. Και τα δύο τραυματίστηκαν θανάσιμα κι άφησαν την τελευταία τους πνοή στο σημείο, με τους διασώστες τους ΕΚΑΒ που έφτασαν εκεί να μην μπορούν να κάνουν κάτι για να τα σώσουν.
Έξω από τα Επείγοντα Περιστατικά του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων όπου διακομίσθηκαν οι σοροί, συγκεντρώθηκαν αμέσως συγγενείς και φίλοι των άτυχων νέων με τις κραυγές θρήνου να ακούγονται μέχρι μακριά.
Τα αιτία του δυστυχήματος διερευνά η τροχαία Χανιων.
Όπως σημειώνει το flashnews.gr, είναι γνωστό ότι στην περιοχή τα βράδια συγκεντρώνονται νεαροί από κάθε ηλικία και κάνουν κόντρες με τα μηχανάκια.
Είναι άγνωστο αν τα παιδιά ήταν μέρος κάποιας παρέας που βρισκόταν εκεί για κόντρες, ή απλά περνούσαν απο το σημείο.

Και δεύτερο τροχαίο

Λίγες ώρες αργότερα σημειώθηκε και δεύτερο θανατηφόρο στον νομό Χανίων, όπου και πάλι ένας δικυκλιστής άφηνε την τελευταία του πνοή στην άσφαλτο. Το τροχαίο αυτό σημειώθηκε γύρω στις 6 τα ξημερώματα στην Εθνική Οδό στο ύψος του κόμβου στο Βαμβακόπουλο. Όπως σημειώνει το cretapost.gr, oi συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε αυτό το δυστύχημα παραμένουν αδιευκρίνιστες, πιθανότατα όμως ο άτυχος οδηγός να έχασε τον έλεγχο της μηχανής του.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget