Saturday, October 7, 2017

Φονική ενέδρα στη Σητεία: «Γάζωσαν» με σφαίρες το αυτοκίνητο γιατρού

Aγριο έγκλημα έγινε στον οικισμό Πιλαλήματα Σητείας, με θύμα γιατρό που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητό του.
Συνολικά έπεσαν τουλάχιστον τέσσερις πυροβολισμοί, σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας neakriti, οι οποίοι έπληξαν τον άτυχο άνδρα, το παρμπρίζ και την πόρτα του οχήματος.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για 62χρονο γνωστό καρδιολόγο με καταγωγή από τη Σητεία. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, οι αρχές εκτιμούν ότι πιθανόν ο ή οι δράστες έστησαν ενέδρα στον γιατρό και τον πυροβόλησαν μέσα στο όχημά του.
Το θύμα έφερε τραύματα από κυνηγετική καραμπίνα. Στο σημείο έχουν σπεύσει αστυνομικές δυνάμεις και ιατροδικαστής.

Αυτόπτης μάρτυρας: Είδα να εκτελούν εν ψυχρώ το γιατρό


NEA KPHTH -Ημερομηνία δημοσίευσης: 
Τελευταία ενημέρωση: 
Αυτόπτης μάρτυρας στο σκηνικό του τρόμου και την άγρια εκτέλεση του καρδιολόγου στα Πιλαλήματα Σητείας, ήταν ένας κυνηγός.
Ο 73χρονος είδε να πυροβολούν τον γιατρό και φώναξε στο δράστη «φονιά, έφαγες τον άνθρωπο».
Δεν μπόρεσε να διακρίνει το πρόσωπο του δράστη αλλά στη θέα του κυνηγού ο άνδρας τράπηκε σε φυγή.
Μάλιστα πρόλαβε να τον δει να απομακρύνεται με ένα άσπρο ΙΧ. Μάλιστα έρευνες σε ένα άσπρο ΙΧ πραγματοποιούσε η αστυνομία έξω από την Ιεράπετρα.

Μαρτυρία: Είδα το γιατρό νεκρό στο πάτωμα με αίματα
Μακάβρια είναι και η εικόνα που αντίκρισε εργαζόμενος σε απορριματοφόρο, ένα από τα πρώτα πρόσωπα που εντόπισαν νεκρό το πρωί του Σαββάτου τον άτυχο καρδιολόγο. Αρχικά όπως λέει ο 43χρονος, τον ενημέρωσαν κυνηγοί ότι άκουσαν πυροβολισμούς και στη συνέχεια αντίκρισε μαζί με τους άλλους συναδέλφους του το πτώμα του γιατρού.
Όπως λέει ο 43χρονος «αρχικά ακούστηκαν πυροβολισμοί από ένα ύψωμα. Ο γιατρός άρχισε να φωνάζει βοήθεια και βγήκε από το αυτοκίνητο. Τότε έπεσε νεκρός από πυροβολισμούς. Όταν πλησίασα είδα τον άνθρωπο πεσμένο στο έδαφος μέσα στα αίματα. Είχε τραύμα στο κεφάλι και το σακάκι του ήταν τρυπημένο. Ήταν μια πολύ άσχημη εικόνα».
Eιδοποιήσαμε την αστυνομία και αναφέραμε όσα γνωρίζαμε.
Ο 43χρονος δηλώνει συγκλονισμένος για την τραγική εξέλιξη που είχε ο γιατρός.



No comments:

Post a Comment

wibiya widget