Thursday, October 19, 2017

Αυτό είναι το σπίτι ιερέα που κρυβόταν για 12 ημέρες η Βαΐα Οικονόμου! (VIDEO)


 Η καθηγήτρια εντοπίστηκε ζωντανή μετά από 12 ημέρες εξαφάνισης - Όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν στο σπίτι ενός ιερέα στα σύνορα Καστοριάς - Κοζάνης - Ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία και πήγε στο νοσοκομείο όπου την αναγνώρισε ένας γιατρός - ΒΙΝΤΕΟ: Τι είπε στην "ΤΑΤΙΑΝΑ live" η παπαδιά που την φιλοξενούσε στο σπίτι της
Μετά από 12 ημέρες αγωνίας για την οικογένεια της 47χρονης καθηγήτριας, η Βαΐα Οικονόμου βρέθηκε σώα σήμερα, όταν πήγε στο νοσοκομείο λόγω αδιαθεσίας. Εκεί έτυχε να συναντήσει έναν γιατρό που είναι από το συγγενικό της περιβάλλον, ο οποίος την αναγνώρισε αμέσως και κάλεσε τις αρχές.
Πού ήταν όμως όλες αυτές τις ημέρες η 47χρονη μητέρα; Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η Βαΐα Οικονόμου βρισκόταν τις ημέρες της εξαφάνισής της, στο σπίτι ενός ιερέα, σε ένα χωριό μεταξύ Κοζάνης και Καστοριάς.
Όπως θα ακούσετε να λέει στο παρακάτω βίντεο, η σύζυγος του ιερέα, η Βαΐα Οικονόμου ζήτησε βοήθεια από το ζευγάρι, επειδή όπως είπε ήταν «πνιγμένη» από τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η παπαδιά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είχε καταλάβει ότι η Βαΐα Οικονόμου ήταν εξαφανισμένη και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό της. Το ανακάλυψε μόλις χθες. Ακούστε την:
Ακούστε τι είπε στην εκπομπή ο εν διαστάσει σύζυγος της Βαΐας Οικονόμου, με τον οποίο η μαθηματικός έχει αποκτήσει την εξάχρονη κορούλα της που λατρεύει.
Πηγή: TATIANA live


Αίσιο τέλος είχε η περιπέτεια της 47χρονης μαθηματικού από το Κορδελιό Θεσσαλονίκης η οποία ήταν εξαφανισμένη για 12 μέρες.




Σύμφωνα με τα όσα αποκαλύφθηκαν στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, η Βαΐα Οικονόμου βρισκόταν τις ημέρες της εξαφάνισής της, στο σπίτι ενός ιερέα, σε ένα χωριό μεταξύ Κοζάνης και Καστοριάς ωστόσο βρέθηκε σε νοσοκομείο της Καστοριάς, στο οποίο όπως είπε στους αστυνομικούς πήγε επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Όπως θα ακούσετε να λέει στο παρακάτω βίντεο, η σύζυγος του ιερέα, η Βαΐα Οικονόμου ζήτησε βοήθεια από το ζευγάρι, επειδή όπως είπε ήταν «πνιγμένη» από τα προβλήματα. Σύμφωνα με τα όσα είπε η παπαδιά στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, δεν είχε καταλάβει ότι η Βαΐα Οικονόμου ήταν εξαφανισμένη και γίνονταν έρευνες για τον εντοπισμό της. Το ανακάλυψε μόλις χθες. 
Δείτε το βίντεο από την εκπομπή "Tatiana Live":

No comments:

Post a Comment

wibiya widget