Friday, October 6, 2017

Αλεξανδρούπολη: Δάσκαλος δημοτικού κλείδωσε τους μαθητές στην τάξη- Τους έβριζε, τους πετούσε βιβλία και αναποδογύριζε θρανία


Εκπαιδευτικός δημοτικού σχολείου της Αλεξανδρούπολης, αφού κλείδωσε χθες στην αίθουσα διδασκαλίας, τους μαθητές ενός τμήματος, άρχισε να τους πετά βιβλία, να αναποδογυρίζει θρανία και να εξυβρίζει κάποιους εξ' αυτών. 

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό κατήγγειλε στην Διεύθυνση Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, χθες το μεσημέρι, η διευθύντρια του σχολείου η οποία κατέθεσε μήνυση σε βάρος του εκπαιδευτικού.   
Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως πέρασε αρκετή ώρα που τα παιδιά παρέμειναν «υπό την ομηρία» του 43χρονου εκπαιδευτικού και συγκεκριμένα έως τη στιγμή που δύο συμμαθητές τους που είχαν ζητήσει να βγουν από την αίθουσα πριν αυτή κλειδώσει, ενημέρωσαν τη διευθύντρια του σχολείου ότι δεν μπορούν να επιστρέψουν στην τάξη τους καθώς και για τη φασαρία που άκουγαν.  
 Το επεισόδιο έληξε όταν ο ίδιος ο εκπαιδευτικός ξεκλείδωσε την αίθουσα και αναχώρησε από το σχολείο. 
Ο 43χρονος, ο οποίος και κατά το παρελθόν είχε απασχολήσει τη διεύθυνση του σχολείου και γονείς με περιστατικά ανάρμοστης για την ιδιότητά του συμπεριφοράς, εντοπίστηκε και συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές σήμερα το πρωί.  
 Το μεσημέρι οδηγήθηκε στην εισαγγελία όπου αρχικά του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 16 μηνών, ωστόσο μετά την άσκηση έφεσης από τον συνήγορό του, η εισαγγελέας διέταξε την άμεση ψυχιατρική εξέταση-αξιολόγησή του.  

No comments:

Post a Comment

wibiya widget