Friday, October 27, 2017

Του ...Κουτρουλη ο γάμος στο Δημαρχειο Τρικαλων


Όλοι ήταν εκεί. Συγγενείς και φίλοιβρισκόντουσαν στο δημαρχείο Τρικάλων για τον πολιτικό γάμο των δικών τους ανθρώπων. Κανείς όμως δεν περίμενε να συμβεί αυτό το απίστευτο περιστατικό, καθώς αυτό που έγινε σταΤρίκαλα, αμφιβάλλουμε ότι έχει ξαναγίνει ποτέ.
Η μέλλουσα πεθερά επιτέθηκε στον αντιδήμαρχο του δήμου Τρικάλων και τον κατηγόρησε πως στο παρελθόν, ως αντιδήμαρχος πάντα, πάντρεψε εικονικά την νυν αρραβωνιαστικιά του γιου της με άλλον. Ο αντιδήμαρχος ανοίγοντας τα κιτάπια του ληξιαρχείου, όχι μόνο βρήκε τον γάμο της κυρίας που ήταν βέβαια πραγματικός και όχι εικονικός, αλλά πήρε τηλέφωνο και τον πρώην σύζυγότης.
Ο πρώην σύζυγος κατέφθασε στο δημαρχείο κρατώντας στα χέρια του τις φωτογραφίες-πειστήρια του γάμου τους και απειλώντας Θεούς και δαίμονες αν ξαναπάντρευαν τη γυναίκα του. Η μέλλουσα πεθερά, μετά την αποκάλυψη, κατέρρευσε, ενώ οι συγγενείς προκάλεσαν χαμό σε όλο το δημαρχείο.
Ο άτυχος γαμπρός που δεν έγινε τελικά σύζυγος ήταν έξω φρενών. Σύμφωνα με πληροφορίες έκανε χαμό και ο γάμος τελικά… σχόλασε.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget