Friday, October 13, 2017

Της ημέρας. Ηγέτες και βδέλλες. .. Του Χάρη Κοντόπουλου

Χάρης Κοντόπουλος 

"Ο άνθρωπος που έλεγε ότι «λεφτά υπάρχουν» και μας έμπασε με τα… τσαρούχια στα Μνημόνια και το ΔΝΤ με το αλήστου μνήμης λογύδριό του στο Καστελλόριζο, βραβεύεται τώρα ως συνειδητοποιημένος ηγέτης!" μας λέει ο γλίτσας Χαρδαβ(δ)έλας, που ασχολείται με τους λαϊκούς α(η)δούς τρίτης και τέταρτης κατηγορίας στο "Ε" αφού εξόντωσε όλους τους εξωγήινους στο κανάλι του Κουρή και "τσιμπάει" κρατικές διαφημίσεις με ένα βρωμερό site (Newsbomb) της κονόμας και της αρπαχτής.
Πρόκειται για το alter ego του Γιώργου Λιάνη, που μισεί τον Γιώργο Παπανδρέου, γιατί του έκοψε τη μάσα και τη λαμογιά (μαζί με δεκάδες άλλα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος (Ψυχάρης, Χατζηνικολάκης, Κουρής, Ράπτης, Τράγκας κλπ) το 2009.
Σε μια μέρα που προσωπικότητες παγκοσμίου κύρους βραβεύουν τον Γιώργο Παπανδρέου στις Βρυξέλλες ως τον πολιτικό της δεκαετίας, ο εμετικός Χαρδαβ(δ)έλας βγάζει όλα του τα απωθημένα και τα κόμπλεξ του και με χυδαίες εκφράσεις βρίζει ως "τρομοκράτη" τον Γιώργο.
Επιμένω.
Υπάρχουν και οι αγωγές που θα τον κάνουν να πει τον "Δεσπότη...Παναγιώτη".
Να του πάρει ο Γιώργος και το κότερο που έχει αραγμένο στο λιμάνι της Υδρας, που το απέκτησε από τα κλεμένα λεφτά του Κοντομηνά.
Αντε να μη μιλήσω άλλο γιατί θα φάω και εγώ για τέταρτη φορά αγωγή από το συνοθύλευμα των αρπακτικών της δημοσιογραφίας που συντέλεσαν-με αποφασιστικό τρόπο- στην καταστροφή της χώρας.
Οπως ο πρώην γλύφτης του ΠΑΣΟΚ που έπαιρνε τα εκατομμύρια από την κρατική ΕΡΤ (μαζί με τον Λιάνη και τον Δημαρά) στα χρόνια του Ανδρέα Παπανδρέου.


No comments:

Post a Comment

wibiya widget