Sunday, October 29, 2017

ΤΡΙΚΑΛΑ. Σας φαίνονται λίγο βρεγμένοι;

Έβρεχε πολύ χθες στα Τρίκαλα αλλά παρ όλα αυτά η υπουργός κ.Κουντουρά, ο δήμαρχος  Δ.Παπαστεργιου,οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Παπαδόπουλος κ Σιμορέλης και οι φουστανελαδες δεν φάνηκε να ζορίζονται. .

 Ίσως και να σκέπτονταν τα βάσανά των αγωνιστών του 40 και προσπαθούν να φαίνονται αγέρωχοι,αλλά και σίγουρα είναι γιατί ποιος φοβάται μια βρόχούλα μετά από ένα μακρύ και θερμό καλοκαίρι.


Και κλείνουμε με ένα υπέροχο σχόλιο που μας έστειλε ένας από τους πολλούς ανταποκριτές μας στα Τρίκαλα των πολλών στενών και των
Τρίκαλων ανθρώπων. ..

Με την υπουργό Τουρισμού κυρία Ελενα Κουντουρα είχαν την τιμητική να συνομιλήσουν και να βγάλουν  μια φωτο η Φουστανελοφοροι της Ραξας μετά το τέλος της παρέλασης στα Τρικαλα. Η κυρία Κουντουρα  έμεινε ενθουσιασμένη από την πόλη των Τρικάλων και γενικότερα από την φιλοξενία  και την ευγένεια των Τρικαλινων. Στη φώτο διακρίνεται με την ομάδα των Φουστανελοφορων δίπλα στον πρόεδρο της Ραξας κ. Ζορμπά Παναγιώτη όπου  με την παρέα του φαίνονται σαν τους σωματοφύλακες της κ. Κουντουρα..  "Ε"

No comments:

Post a Comment

wibiya widget