Tuesday, October 17, 2017

"Μαντροσκυλο "στα μαντριά των .. αρχιμανδριτων ,ο Βασίλης Λεβεντης

"Μαντροσκυλο...στα μαντριά των ..αρχιμανδριτων" και των "μέλανων αρκουδιών" με τους" βοδινούς σβέρκους". .  ο Δημοκρατης ,σούπερ ...Βασίλης Λεβεντης..

Μιλώντας σήμερα Τρίτη στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου στο REAL FM ϋμνησε  το ρόλο πατριάρχη και Αρχιεπίσκοπου και απεδειξε ότι η δημοκρατία βρίσκεται πολύ μακριά από τον ίδιο και το κόμμα του ..
Δείτε τι έγραψε η REAL  και τι ακουστηκε στη συζήτησή  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΆΟΥ -ΛΕΒΕΝΤΗ

Σατράπικα, ύπουλα και με μίσος απέναντι στην Εκκλησία πέρασε ένας νόμος που θα τους κάνει όλους στην Ελλάδα ανώμαλους, είπε ο Βασίλης Λεβέντης για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου. 

Μιλώντας στον realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου τόνισε πως δεν παραιτήθηκε όπως είχε απειλήσει, επειδή ο υπουργός Σταύρος Κοντονής έχει χρόνο να ξαναφέρει διορθωμένο το νόμο στη Βουλή.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων ανέφερε: «Εμείς θέλουμε τη στήριξη των ατόμων αυτών αλλά δεν θέλουμε να τους πούμε στο νοσηρό τους πάθος “κάντε το μεγαλύτερο”. Διότι έτσι έρχεται η πολιτεία και τους λέει: Μπράβο παιδιά, να γίνουν όλοι ανώμαλοι εδώ μέσα. Όλοι να γίνουν στην Ελλάδα».

Και ο Βασίλης Λεβέντης υποστήριξε: «Να φέρει νέο νόμο ο Κοντονής να τον διορθώσει διαφορετικά αρχίζει διχασμός. Όπου γυρίζω σε όλη την Ελλάδα ο κόσμος είναι εξοργισμένος με τη στάση του Τσίπρα και του Μητσοτάκη».

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΚΕΝΤΡΩΩΝ.

Βασίλης Λεβέντης: Τα τηλεφωνήματα που τον έκαναν να μην παραιτηθεί

1 comment:

  1. Αυτός ο γραφικός πουλάει μία τρέλα για πάρτη του και καταφέρνει να επιπλέει

    ReplyDelete

wibiya widget