Friday, October 6, 2017

Δημοσιογραφικα: Θα βγει στον πλειστηριασμό η έπαυλη Λιάτσου;

                 Γράφει ο δημοσιογράφος

                    ΧΆΡΗΣ ΚΟΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Να δούμε αν τον άλλο μήνα θα βγει σε πλειστηριασμό η περίφημη βίλα του δημοσιογράφου Αιμίλιου Λιάτσου, κολλητού του Κουρή, που "γλύφει" καθημερινά τους Συριζανέλ από το τσοντ΄καναλο του Γιώργαρου..
Επαυλη με  πισίνα και  γήπεδα τένις και μπάσκετ, στις Αφίδνες της βορειοανατολικής Αττικής, που ανήκει στον Αιμίλιο Λιάτσο και τη σύζυγό του Αθηνά Καραλή.

Και αν θα ακολουθήσει η γνωστή τετραόροφη βίλα της Εκάλης του Χατζηνικολάου, για χρέος πάνω από 6.000.000 ευρώ που δεν έχει πληρωθεί.
Εκτός και αν τους σώσουν οι αφελείς διαμαρτυρόμενοι για πρώτες κατοικίες φτωχών και ανήμπορων μισθωτών και συνταξιούχων.
Σύμφωνα με το ειδοποιητήριο στον Λιάτσο, η πολυτελής κατοικία είχε αρχικά προσημειωθεί το 2002 για 704.329,20 ευρώ στην τράπεζα Πειραιώς.

Από τότε ακολούθησε πλήθος ρυθμίσεων σε Nova Bank, Millenium Bank και Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος, με το συνολικό χρέος να ξεπερνά τα 2 εκατ. ευρώ!

Μέσα σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν και τα χρέη προς τη ΔΟΥ Ψυχικού της «ΙΔΕΟΔΡΟΜΙΟ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΤΥΠΟΥ ΑΕ».
Πρόκειται για την εταιρεία μέσω της οποίας ο Αιμίλιος Λιάτσος εξέδιδε την εφημερίδα «Παρασκευή και 13».
Τον Ιούλιο του 2015, το ελληνικό Δημόσιο απέστειλε στον εκδότη ειδοποιητήριο αναγκαστικής κατάσχεσης για μη ρυθμισμένα χρέη ύψους 200.000 ευρώ.

Στον πλειστηριασμό που έχει οριστεί για τον Νοέμβριο του 2017 για λογαριασμό του ελληνικού Δημοσίου και της Τράπεζας Πειραιώς, η τιμή εκκίνησης του πολυτελούς ακινήτου ορίστηκε στα 1.560.000 ευρώ, τιμή που αντιστοιχεί στην τρέχουσα εμπορική αξία.

Για να δούμε αν ο ΣΥΡΙΖΑ τους δώσει αυτό που περίμεναν όταν τον στήριζαν, να τους στηρίξει δηλαδή, ζητώντας τους φυσικά νέα δημοσιογραφικά...ανταλλάγματα.
Ή, αν θα τους πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα...
ΥΓ: Γνωστή ο βίος και πολιτεία του Αιμίλιου. Από Σαμαρόπαιδο έγινε...Τσιπρόπαιδο.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget