Saturday, October 7, 2017

Σύλληψη Βούλγαρου για την άγρια δολοφονία του γιατρού Χρ. Καλαντζάκη στη Κρήτη

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να ήταν ερωτικά τα κίνητρα της δολοφονίας

Οι αστυνομικές αρχές της Κρήτης προχώρησαν στην σύλληψη, το μεσημέρι του Σαββάτου, ενός Βούλγαρου, ως βασικού υπόπτου για τη δολοφονία του γνωστού καρδιολόγου Χριστόδουλου Καλαντζάκη.
Ο Βούλγαρος που συνελήφθη ως βασικός ύποπτος δηλώνει ότι είναι αστυνομικός, σύμφωνα με την ιστοσελίδα cretalive, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αρχές προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο να ήταν ερωτικά τα κίνητρα της δολοφονίας καθώς ο γιατρός, πατέρας ενός τρίχρονου παιδιού, είχε παντρευτεί για δεύτερη φορά με μια νεαρή γυναίκα από τη Βουλγαρία η οποία ζούσε μαζί του στη Σητεία.
Το αμάξι του γιατρού «γαζώθηκε» από σφαίρες κυνηγετικού όπλου, με μια να τον «βρίσκει» στο κεφάλι και τρεις στην πλάτη.
Ο γιατρός πυροβολήθηκε με κυνηγετικό όπλο ενώ βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητό του. Όταν βγήκε από το αυτοκίνητο δέχθηκε τις χαριστικές βολές που τον σκότωσαν.
Το στυγερό έγκλημα σημειώθηκε γύρω στις 09:00 το πρωί και ενώ ο άτυχος γιατρός ταξίδευε με το αυτοκίνητό του από τη Σητεία προς τον Μακρύ Γιαλό, όπου επίσης διατηρεί ιδιωτικό ιατρείο.
Στο σημείο νωρίτερα έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αλλά και ιατροδικαστής, στο πλαίσιο της διερεύνησης της πρωτοφανούς αυτής υπόθεσης για τα δεδομένα της Σητείας. Ο άτυχος 62χρονος σήμερα είχε τα γενέθλια του και οι εκτελεστές του, επέλεξαν αυτή τη μέρα για να βάλουν τέλος στη ζωή του! Η 35χρονη γυναίκα του έμαθε την τραγική είδηση και βρίσκεται σε κατάσταση σοκ!


Αυτόπτης μάρτυρας για τη δολοφονία

Στο μεταξύ, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ένας ηλικιωμένος άνδρας υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονικής επίθεσης. Πρόκειται για έναν 73χρονο κυνηγό, ο οποίος φέρεται να είδε έναν άνδρα να πυροβολεί εναντίον του αυτοκινήτου του γιατρού και στη συνέχεια τον Χριστόδουλο Καλαντζάκη να εγκαταλείπει το όχημα καλώντας απεγνωσμένα σε βοήθεια.
Σύμφωνα με την ίδια μαρτυρία, ακούστηκαν κι άλλοι πυροβολισμοί με τον γιατρό να σωριάζεται αιμόφυρτος. Ο ηλικιωμένος άνδρας στην προσπάθειά του να ζητήσει βοήθεια, εντόπισε το απορριμματοφόρο του Δήμου Σητείας και ενημέρωσε τους υπαλλήλους της καθαριότητας για το περιστατικό. Σύμφωνα πάντα με την ίδια μαρτυρία, ο άγνωστος άνδρας με την καραμπίνα επιβιβάστηκε σε λευκό ΙΧ και έσπευσε να εξαφανιστεί. «Φονιά τον έφαγες τον άνθρωπο» φώναξε όπως είπε στους αστυνομικούς. 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget