Friday, October 13, 2017

Η Ναταλία Λιονάκη έγινε και επίσημα μοναχή.Video.


Η Ναταλία Λιονάκη έγινε και επίσημα μοναχή στις 14 Αυγούστου 2017. Η Κρητικιά ηθοποιός, η οποία εγκατέλειψε τα εγκόσμια και αποφάσισε να ζήσει σε μοναστήρι, χειροτονήθηκε στην Κένυα με την στήριξη του πνευματικού της πατέρα Απόστολου. Σύμφωνα με το τοπικό site, ekriti.gr, η πρώην ηθοποιός ασπάστηκε και επίσημα τον μοναχισμό και με μεγάλη χαρά, αποδέχθηκε να συνεχίσει την ζωή της δίπλα στον Χριστό. Τώρα φέρει το όνομα «Φεβρωνία».
Ο ιερέας Amadiva Athanasios δημοσίευσε στη σελίδα στο Facebook της ορθόδοξης εκκλησίας στην Κένυα, το βίντεο, στο οποίο η Ναταλία Λιονάκη, με μακριά λυμένα μαλλιά που ξεπερνούσαν τα γόνατα, με λευκό χιτώνα και σκυμμένο το κεφάλι, παρουσιάστηκε στην διαδικασία της μοναχικής «κουράς». Έχοντας στο πλευρό τον πνευματικό της πατέρα Απόστολο και τέσσερις μοναχές αμίλητη και ταπεινή, μάζεψε τα μαλλιά της κότσο, έβαλε το ζωστικό, το πολυσταύρι, τη δερμάτινη ζώνη και τα σανδάλια, το εξώρασο και τέλος τον μανδύα, τα οποία είναι χαρακτηριστικά τμήματα ένδυσης που συμβολίζουν τη νέκρωση του Χριστού και χειροτονήθηκε μοναχή.
Δες το βίντεο:
Η χειροτονία τελέστηκε στον Ιερό Ναό του Αγίου Μάρκου Chavogere στην Κένυα, από τον Κρητικής καταγωγής Πατριάρχη Αλεξανδρείας Θεόδωρο Β΄ και  τον HGBishop Aθανάσιο Kisumu.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget