Friday, October 13, 2017

Κρεμόταν τόπλες στο αυτοκίνητο και πέθανε – Χειροπέδες στην οδηγό [vid]

Η Natalia Borodina έκανε διακοπές με τη φίλη της Ivanna Boirachuk στη Δομινικανή Δημοκρατία. Γυρνούσαν από παραλία κοντά στην Πούντα Κάνα. Η Natalia, που φορούσε το μπικίνι της, έμεινε τόπλες και κρεμάστηκε έξω από το παράθυρο.
Λίγο αργότερα χτύπησε το κεφάλι της σε πινακίδα και άφησε την τελευταία της πνοή στο νοσοκομείο. Η φίλη της τραβούσε βίντεο τη στιγμή του μοιραίου, με τη Natalia να ποζάρει τόπλες στον φακό του κινητού.
Οι αρχές συνέλαβαν την οδηγό με την υποψία της οδήγησης υπό την επήρεια αλκοόλ. Κατέγραψε με το κινητό της τις τελευταίες στιγμές της Natalia και τη μοιραία στιγμή της σύγκρουσης.

Η μοιραία σύγκρουση

Έχει πλέον εντοπιστεί και το σημείο που πέθανε η Natalia. Τα σημάδια των ελαστικών δείχνουν σαφώς ότι το κόκκινο Kia Picanto είχε ανέβει το κίτρινο κράσπεδο τη στιγμή του δυστύχηματος.
Η Natalia μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο αλλά υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της. «Της άρεσε να δείχνει το γυμνό στήθος της ενώ η φίλη της οδηγούσε το αυτοκίνητο» έγραψαν στην εφημερίδα Moskovsky Komsomolets.
Σύμφωνα με τουριστικούς εμπειρογνώμονες που επικαλείται η Moskovsky Komsomolets, το 95% των θανάτων Ρώσων στο εξωτερικό οφείλεται στην «ηλιθιότητά» τους. Και όχι στο αποτέλεσμα τρομοκρατίας ή φυσικών καταστροφών.
Πηγή: Mirror

No comments:

Post a Comment

wibiya widget