Thursday, October 12, 2017

ΣΟΚ.Δολοφονηθηκε εν ψυχρώ ο Μιχάλης, γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νώντα Ζαφειρόπουλου.





Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Σοκάρει η μαφιόζικη δολοφονία!

Έγκλημα
12.10.2017 | 22:09
Μιχάλης Ζαφειρόπουλος

- Σοκάρουν οι αποκαλύψεις γύρω από τον τρόπο με τον οποίο δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος - Τραγικές φιγούρες στο σημείο του φονικού ο 23χρονος γιος του και ο αδελφός του - Η σύσκεψη των τεσσάρων ατόμων αποτέλεσε το πρόσχημα - Οι δράστες φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά - Συνεργάτης του ποινικολόγου έχει δώσει ήδη περιγραφή - Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος δολοφονήθηκε μέσα στο γραφείο του λίγο μετά τις 19:00 το απόγευμα της Πέμπτης, 12.10.2017 - Μεταφέρθηκε από το σημείο η σορός του - Δείτε τις πρώτες εικόνες από το σημείο
Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος είναι νεκρός, όπως ενημέρωσε έγκαιρα το newsit.gr. Ο γνωστός ποινικολόγος δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο γραφείο του, στην οδό Ασκληπιού στο κέντρο της Αθήνας. Πρόκειται για τον γιο του πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Επαμεινώνδα Ζαφειρόπουλου, ο οποίος πέθανε το 2006.

Μιχάλης Ζαφειρόπουλος: Άνοιξε την πόρτα στους δολοφόνους του!

Η ιστορία είναι σοκαριστική. Όλα συνέβησαν στην οδό Ασκληπιού 154, στο κέντρο της Αθήνας.
Δύο άτομα χτύπησαν το κουδούνι του γραφείου του και ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος τους άνοιξε την πόρτα. Οι νεότερες πληροφορίες προκαλούν σοκ! Και δείχνουν πως το έγκλημα ήταν ο… ορισμός του προμελετημένου!

Το πρόσχημα για το φονικό!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr, οι δύο άνδρες έφθασαν στο γραφείο του γνωστού ποινικολόγου. Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το εάν είχαν μαζί του ένα προκαθορισμένο ραντεβού, ή αν εμφανίστηκαν εκτάκτως. Για τον λόγο αυτό, οι Αρχές ανατρέχουν στην ατζέντα του δικηγορικού γραφείου για να το εξακριβώσουν.
Όπως και να έχει, οι δράστες περίμεναν για λίγη ώρα στην υποδοχή κι αμέσως μετά οδηγήθηκαν στην αίθουσα συσκέψεων. Η συνάντηση ξεκίνησε και σε αυτήν βρίσκονταν τέσσερα άτομα. Ο συνεργάτης του γνωστού ποινικολόγου, ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οι δύο άνδρες που επρόκειτο να τον δολοφονήσουν!
Σε κάποιο σημείο της συνάντησης, οι δύο άνδρες ισχυρίστηκαν πως θέλουν να μιλήσουν μόνο στον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο. Όπερ και εγένετο, με τον συνεργάτη του να αποχωρεί από το δωμάτιο.
Λίγα δευτερόλεπτα μετά, οι δύο δράστες τον πυροβολούσαν στο στήθος και το κεφάλι και τον άφηναν νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος!
Όπως έχουμε ήδη αναφέρει, στο σημείο άμεσα άνδρες της Αντιτρομοκρατικής. Ωστόσο σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, την υπόθεση έχει πλέον αναλάβει η Ασφάλεια. Το σενάριο τρομοκρατικής ενέργειας μοιάζει -αυτή την ώρα- να μην συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες.

Οι πρώτες πληροφορίες για τα κίνητρα

Όπως είναι λογικό, οι πληροφορίες καταφθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία με καταιγιστικούς ρυθμούς. Οι τελευταίες αναφέρουν πως οι δύο άνδρες φέρονται να μιλούσαν σπαστά ελληνικά. Οι Αρχές εστιάζουν στο ενδεχόμενο να πρόκειται για δυσαρεστημένους πελάτες με τους οποίους είχε συνεργαστεί στο παρελθόν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος και οποίοι θέλησαν να εκδικηθούν, παίρνοντάς του την ζωή.

Τραγικές φιγούρες ο γιος του και ο αδελφός του

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένειά του. Κάτι που είναι λογικό… Ειδικά ο 23χρονος γιος και ο αδελφός του θύματος, βρίσκονται ήδη στο σημείο και δεν μπορούν να συνέλθουν.
Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο

Δόθηκε περιγραφή – «Σαρώνουν» τις κάμερες!

Ο συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου έχει δώσει ήδη περιγραφή των δραστών στις Αρχές. Επίσης όπως έχει γίνει γνωστό, οι άνδρες της αστυνομίας έχουν ξεκινήσει ήδη να «σαρώνουν» τις κάμερες που βρίσκονται κοντά στο σημείο της δολοφονίας, ούτως ώστε να συλλέξουν όσα στοιχεία μπορούν για να βρεθούν οι δολοφόνοι…

«Αστακός» η περιοχή!

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το σημείο που βρίσκεται το δικηγορικό γραφείο του θύματος, βρίσκεται 100 μέτρα από το σπίτι του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Καρόλου Παπούλια. Επίσης πολύ κοντά στο σπίτι του πρώην προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου.
Εύκολα καταλαβαίνει κανείς, λοιπόν, πως η περιοχή είναι πολύ καλά φρουρούμενη. Κι αυτό δείχνει το θράσος των δραστών, που δεν δίστασαν να δολοφονήσουν τον γνωστό δικηγόρο στην συγκεκριμένη περιοχή της Αθήνας!

Οι πρώτες εικόνες από το σημείο

Ρεπορτάζ: Θεοδόσης Πάνου – Κώστας Στάμου

 Newsit.gr 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget