Friday, October 13, 2017

ΤΡΙΚΑΛΑ.Ο Σταύρος Θεοδωράκης τα είπε στους Τρικαλινους για αριστερούς και Ποτάμι. .


Συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, παραχώρησε σήμερα από το μουσείο Τσιτσάνη, ο επικεφαλής του «Ποταμιού» και υποψήφιος για την Προεδρία του νέου φορέα της Κεντροαριστεράς Σταύρος Θεοδωράκης.
Ο κ. Θεοδωράκης κάνοντας μια μικρή εισαγωγή, ανέλυσε το δικό του όραμα για μια ενωμένη και μεγάλη κεντροαριστερά, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «είτε από την θέση του Στρατηγού, είτε από την θέση του στρατιώτη, θα δώσω την δική μου μάχη μου για το μέλλον αυτής της παράταξης».
«Ευτυχώς δεν είμαστε όλοι ίδιοι και εμείς ως «Ποτάμι», έχοντας πλήρη συναίσθηση του ρόλου και των ευθυνών μας απέναντι στην πατρίδα, είπαμε από την αρχή πως θα ψηφίζαμε τα δύσκολα μέτρα, όταν η χώρα βρισκόταν στο χείλος της αβύσσου, κινδυνεύοντας από άτακτη χρεοκοπία και εξαφάνιση», τόνισε ο Σταύρος Θεοδωράκης για να συνεχίσει: «Το μεγάλο πρόβλημα της χώρας είναι οι μεγάλες καθυστερήσεις που παρατηρούνται. Πολλά πράγματα αποφασίζονται χωρίς να υλοποιούνται».
Για το νέο υπό ίδρυση φορέα τόνισε πως δεν θα πρέπει να γίνουν παζάρια για τις καρέκλες και όλοι θα πρέπει να πούνε όχι στην τυφλή άρνηση των συνεργασιών. Δυστυχώς η σημερινή ηγεσία του ΠΑΣΟΚ το «έβαλε στα πόδια» σε πολλά θέματα, μη δεχόμενη να υπερασπιστεί τις διαχρονικές θέσεις που είχε ως πάλαι ποτέ προοδευτική παράταξη. Πρόταση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι μετά την εκλογή του νέου αρχηγού, που ευελπιστεί να είναι ο ίδιος, να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη άνοιξη ένα μεγάλο ιδρυτικό συνέδριο αρχών και θέσεων, που θα βάλει τις βάσεις για τις μεγάλες αποφάσεις της προοδευτικής παράταξης.
Στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Ποταμιού, συμμετείχε στην ανοιχτή συζήτηση «Φτιάξε εσύ την smartcity σου» σε συνεργασία με τον Δήμο Τρικκαίων, που έγινε και πάλι στο μουσείο Τσιτσάνη, με την συμμετοχή του Δημάρχου Δημήτρη Παπαστεργίου και διακεκριμένων ομιλητών.
Τον Σταύρο Θεοδωράκη στην περιοδεία του στα Τρίκαλα, συνόδευαν τοπικά μέλη του «Ποταμιού» και ο ίδιος είχε σειρά συζητήσεων και επαφών και με κάποια στελέχη του ΠΑΣΟΚ και της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, που βρέθηκαν στην ημερίδα.

No comments:

Post a Comment

wibiya widget