Saturday, October 14, 2017

Συνταξιούχος της Ολυμπιακής μαχαίρωσε θανατηφόρα τη 17χρονη κόρη της και αυτοκτόνησε


Η 51χρονη  που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, κλείδωσε στο υπόγειο τον πατέρα της οικογένειας, μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 17χρονη κόρη της στην αυλή του σπιτιού τους και αυτοκτόνησε
Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε νωρίτερα το μεσημέρι στη μονοκατοικία μίας οικογένειας στο Μαρκόπουλο, επί της οδού Ελληνικής Δημοκρατίας 13.
Είχε προηγηθεί έντονος τσακωμός της 51χρονης μητέρας της οικογένειας η οποία αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, με την 17 κόρη της. Κάποια στιγμή, ο πατέρας της οικογένειας κατέβηκε στο υπόγειο για να κάνει κάποιες εργασίες.
Τότε, σύμφωνα με τον ίδιο, η γυναίκα του τον κλείδωσε μέσα, ανέβηκε πάνω και άκουσε έντονη λογομαχία από την αυλή, με πρωταγωνιστές την ίδια και την κόρη της.
Μόλις κατάφερε να σπάσει την πόρτα και να βγει έξω ο πατέρας της οικογένειας αντίκρισε αιμόφυρτες και νεκρές στην αυλή τόσο την κόρη του όσο και την σύζυγό του και σε κατάσταση σοκ κάλεσε την Αστυνομία.
Στο σημείο έχει μεταβεί κλιμάκιο της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Νοτιοανατολικής Αττικής και ιατροδικαστής, ενώ εικάζεται πως η μητέρα έσφαξε με ένα μαχαίρι την μόλις 17 ετών κόρη της και στη συνέχεια αυτοκτόνησε με το ίδιο μαχαίρι που βρέθηκε δίπλα της…
Μέχρι στιγμής από την έρευνα της Αστυνομίας προκύπτει πως η συνταξιούχος υπάλληλος της Ολυμπιακής Αεροπορίας, έπασχε από σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα και οι τσακωμοί άνευ σοβαρού λόγου και αιτίας στο σπίτι ήταν έντονοι και συχνοί.
NewS 247.gr

ΔΕΊΤΕ ΚΙ ΑΥΤΌ ΚΙ ΣΩΣ ΠΡΟΣΘΈΣΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΑ ΘΎΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΚ 
http://efhmeris.blogspot.gr/2013/07/28-30.html?m=1

No comments:

Post a Comment

wibiya widget