Saturday, November 5, 2016

Γιώργος Λιάγκας - Φαίη Σκορδά: Χωρισμός βόμβα!

Ποια Angelina Jolie και ποιος Brad Pitt; Ο χωρισμός του Γιώργου Λιάγκα και της Φαίης Σκορδά έπεσε στην κυριολεξία σαν βόμβα και το διαζύγιό τους "ρίχνει" το ελληνικό internet.


Talk of the town! Η αποκάλυψη της Real News της Κυριακής πως το γνωστό ζευγάρι μετά από χρόνια γάμου και δυο παιδιά έχει αποφασίσει να χωρίσει έπεσε σαν βόμβα και προκάλεσε σάλο! «Θα μας ενώνουν για πάντα τα παιδιά μας» δηλώνει το διάσημο, πρώην πια, ζευγάρι στην εφημερίδα, επιβεβαιώνοντας το χωρισμό. (Διαβάστε περισσότερα εδώ). Υπάρχουν δε πληροφορίες πως εδώ και σχεδόν ένα μήνα, ζουν σε χωριστά σπίτια.


Η παρουσιάστρια, άλλωστε, το τελευταίο διάστημα εμφανιζόταν συνεχώς μόνη είτε με τους γιους της αλλά όχι με τον Γιώργο Λιάγκα, κάτι που προκαλούσε αίσθηση για το ζευγάρι, που πρόσφατα βίωσε ακόμη έναν χωρισμό, αλλά σε επαγγελματικό επίπεδο αυτή τη φορά.

Φυσικά η είδηση πως χώρισαν Λιάγκας – Σκορδά δεν γινόταν να μην απασχολήσει τις εκπομπές που ήταν στον «αέρα» το μεσημέρι του Σαββάτου (05.11.2016). Τόσο στα "Αποκαλυπτικά" στο Ε όσο και στο ΣΟΥΚΟΥ στον ΑΝΤ1, η είδηση έγινε θέμα συζήτησης.

Όλα αυτά ενώ ο τρόπος που αποχαιρέτισε η Φαίη Σκορδά τους τηλεθεατές το μεσημέρι της Παρασκευής δεν προμήνυε σε τίποτα την... καταιγίδα που επρόκειτο να επακολουθήσει.
Stay tuned στο tlife.gr και το zappit.gr για 
όλα τα νέα σχετικά με το πολύκροτο διαζύγιο στην ελληνική showbiz.

Χωρισμός Φαίης Σκορδά - Γιώργου Λιάγκα: Ζουν σε χωριστά σπίτια εδώ κι ένα μήνα
05.11.2016 | 15:49

Χωρισμός Φαίης Σκορδά - Γιώργου Λιάγκα: Ζουν σε χωριστά σπίτια εδώ κι ένα μήνα

Χωρισμός Λιάγκα - Σκορδά: Οι μοναχικές βόλτες της Φαίης με τα παιδιά!
05.11.2016 | 15:41

Χωρισμός Λιάγκα - Σκορδά: Οι μοναχικές βόλτες της Φαίης με τα παιδιά!


  • ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΛΙΑΓΚΑ ΣΚΟΡΔΑ

No comments:

Post a Comment

wibiya widget