Sunday, October 1, 2017

ΓΛΥΦΑΔΑ-Βρέθηκε το Van αλλά όχι και οι μοτοσικλέτες…- Η εταιρεία δίνει αμοιβή 5.000 ευρώ

Στη Νέα Κηφισιά βρέθηκε το Van που μετέφερε τις μοτοσικλέτες BMW σλοβενικής εταιρείας που οργανώνει ταξίδια στην Ελλάδα. Τα δίτροχα και το τρέιλερ φυσικά έλειπαν… Το περιστατικό της κλοπής σημειώθηκε στις 27/9 σε υπαίθριο χώρο πλησίον ξενοδοχείου της Γλυφάδας. Ας δούμε όμως τις νέες εξελίξεις... 
Το  φορτηγάκι της εταιρείας μεταφέρθηκε με γερανό στο αστυνομικό τμήμα αργότερα χθες το βράδυ. Η κλειδαριά είχε παραβιασθεί με τρυπάνι, και όλος ο λαιμός του τιμονιού ήταν εκτεθειμένος από την παραβίασή του και την προσπάθεια των ληστών. Οι δράστες το έβαλαν μπροστά, και το οδήγησαν σε άγνωστο σημείο ή και εκεί ακριβώς που βρέθηκε, στην Νέα Κηφισιά στην οδό Ελαιών. Αφαιρέθηκε το τρέιλερ με τις μοτοσυκλέτες, χωρίς να ξεφορτώσουν τις υπόλοιπες τρεις που ήταν στο εσωτερικό του.
Στις ρόδες του VAN υπήρχε κοκκινωπή λάσπη, πιθανόν να βγήκε εκτός δρόμου σε κάποιο σημείο που αφαιρέθηκε το τρέιλερ, πριν το εγκαταλείψουν στην Νέα Κηφισιά.
 
 slovenian1

Για το τρέιλερ και τις μοτοσυκλέτες δίνεται αμοιβή 5.000 Ευρώ για κάθε πληροφορία που θα οδηγήσει στην σύλληψη των ληστών ή τον εντοπισμό του τρέιλερ και των μοτοσυκλετών. Το μήνυμα της εταιρίας:
Την Τετάρτη, 27 Σεπτεμβρίου, μεταξύ 01:00 και 06:00 το πρωί ένα VAN που ρυμουλκούσε τρέιλερ φορτωμένα με συνολικά 11 μοτοσυκλέτες, εκλάπη μπροστά από το ξενοδοχείο Όαση στην Γλυφάδα. Οι ληστές παραβίασαν το VAN και το οδήγησαν μακριά φορτωμένο με τις μοτοσυκλέτες, τρεις εντός και 8 φορτωμένες. Δεν είναι ένα συνηθισμένο θέαμα στο δρόμο και ελπίζουμε πως κάποιος θα το είδε στο δρόμο, ίσως με βόρειοδυτική κατεύθυνση. Η κλοπή έχει καταγγελθεί στο τμήμα ασφαλείας της Γλυφάδας.
Πληροφορίες που θα μας οδηγήσουν στον εντοπισμό των δραστών ή/και του τρέιλερ με τις μοτοσυκλέτες θα ανταμειφθούν με το ποσό των 5.000 Ευρώ.
Ενημερώνουμε πως νέο, διαφορετικό VAN της εταιρίας μας, το τρίτο κατά σειρά, έρχεται σήμερα το απόγευμα, Πέμπτη 29/9/2017 με τις υπόλοιπες μοτοσυκλέτες της εταιρίας από την Σλοβενία, για να ξεκινήσουν οι πελάτες το ταξίδι τους. Το δεύτερο VAN βρίσκεται ήδη στην Πελοπόννησο».

Γιάννης Σκούφης /http://www.glyfada24.gr
 

No comments:

Post a Comment

wibiya widget