Tuesday, October 3, 2017

"Ντροπή σας αλήτες!" - Οργή κι αποδοκιμασία στους συλληφθέντες για την απαγωγή Λεμπιδάκη


Οργή προκάλεσε η απαγωγή του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη και η ομηρία του για 186 ημέρες στην Κρήτη. Νωρίτερα σήμερα, Τρίτη, γύρω στις 18:30 το απόγευμα, οι 8 συλληφθέντες (7 ανήλικοι και μια ανήλικη) οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέακαθώς αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της απαγωγής, αλλά και της πολύμηνης κράτησης του Κρητικού επιχειρηματία, καθώς και κατηγορίες άλλων εγκληματικών πράξεων, που διαπιστώθηκαν κατά τη διάρκεια της παρακολούθησης των υπόπτων.
Πολλοί θέλησαν να δουν τους κατηγορούμενους από κοντά και συγκεντρώθηκαν έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου. Μόλις οι φερόμενοι ως δράστες έφτασαν, ο κόσμος άρχισε να τους γιουχάρει και να φωνάζει. Μεταξύ άλλων, ακούστηκε η φράση «ντροπή σας αλήτες!». Οι κατηγορούμενοι προσπαθούσαν να διασχίσουν το πλήθος ανέκφραστοι,για να περάσουν την πόρτα του Εισαγγελέα. Το ανήλικο κορίτσι, μάλιστα, που συνελήφθη, σύμφωνα με το Cretalive, μπήκε στο κτίριο από την πίσω πόρτα.
Στο σημείο υπάρχει έντονη αστυνομική παρουσία, ενώ απαγορεύεται η είσοδος του κόσμου στο δικαστήριο. Όπως αναφέρει το Flashnews, οι συλληφθέντες αναμένεται να ζητήσουν αναβολή προκειμένου να απολογηθούν.
Πηγή: cretalive.gr, flashnews.gr

No comments:

Post a Comment

wibiya widget