Tuesday, October 3, 2017

Τρίπολη .Καμίνης: Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα, κι αυτό το έχει συγκαλύψει ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην Τρίπολη μίλησε ο δήμαρχος της Αθήνας, στο πλαίσιο της προεκλογικής του εκστρατείας για την προεδρία του νέου φορέα της κεντροαριστεράς

Διμέτωπο, κατά ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ άνοιξε ο Γιώργος Καμίνης. «Πρέπει να εξηγήσουμε στους πολίτες για ποιους λόγους χρεοκόπησε η χώρα αλλά κυρίως πρέπει να τους πούμε τι θα κάνουμε για αυτή τη χώρα» τόνισε σε ομιλία του στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας. 


«Η συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ χτίζει μεθοδικά ένα εκλογικά σώμα βασισμένο σε προνόμια και ρουσφέτια για να μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά, καθώς νιώθει ότι ο χρόνος της τελειώνει» σημείωσε και κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι συγκαλύπτει τις ευθύνες των κυβερνήσεων Καραμανλή στην χρεοκοπία της χώρας. 

Ο δήμαρχος της Αθήνας εξέφρασε και τη διαφωνία του στην αλλαγή του εκλογικού νόμου στην τοπική αυτοδιοίκηση: «Προσπαθεί να εισαγάγει την απλή αναλογική κεντρικά αλλά και στην τοπική αυτοδιοίκηση για να εξασφαλίσει μία παρουσία, μία στοιχειώδη εκπροσώπηση. Μία παρουσία γιατί; Για να φέρουν και στην τοπική αυτοδιοίκηση την καταστροφή; Αυτό από το οποίο πάσχει η αυτοδιοίκηση είναι από κυβερνησιμότητα, δηλαδή να μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να μπορούμε να εκτελέσουμε αυτά που μας ζητάνε οι πολίτες». 
Αναφέρθηκε και στην εκλογή του προέδρου του νέου φορέα της κεντροαριστεράς: 

«Έχει τεράστια σημασία να ενώσουμε και να μεγαλώσουμε την παράταξή μας, να πούμε στους πολίτες την αλήθεια. Να ανοίξουμε τα παράθυρα να μπει φρέσκος αέρας, να μπει αέρας αναγέννησης. Να δημιουργήσουμε μεγάλη δημοκρατική παράταξη. Υπάρχει ένα τεράστιο πολιτικό κενό κι αυτό θα καλύψει η παράταξή μας η οποία θα επαναφέρει την πολιτική στη χώρα. Πρέπει να σταματήσουν οι σκυλοκαβγάδες ενώ ζούμε σε μία πραγματικότητα τραγική, πρέπει να κάτσουμε να συζητήσουμε τα μεγάλα προβλήματα της χώρας».

No comments:

Post a Comment

wibiya widget